ESCENA: Género fresco (Desmuntant Sant Valentí) a Sa Congregació de Sa Pobla.

A càrrec de Patricia Sornosa, últim fitxatge de Comedy Central, extreu la seva comèdia bussejant entre les escombraries humana. Aquesta cap rapat de l’humor ve disposada a fer-te riure molt. I a espantar-te una mica.

Amb motiu del 14 de febrer, la Direcció Insular d’Igualtat que pertany al departament de Participació Ciutadana i Presidència ha ideat la campanya Desmuntant Sant Valentí i us convida a veure l’obra de teatre “Género fresco” de la humorista  Patricia Sornosa perquè gaudiu d’un Sant Valentí diferent. Aquesta activitat s’enmarca dins el Pacte Ciutadà per una Mallorca lliure de violències masclistes. 

L’espectacle “Género fresco” en el que, l’artista, ofereix, embolicat per a regal, un mostrari dels assumptes que més l’irriten. Gaudeix del seu humor combatiu i les seves arrencades d’ira en aquest xou apte per a públic adult.

¿Dónde? Centre Cultural Sa Congregació. Carrer del Rosari, 25 (07420). Sa Pobla. Mallorca. Illes Balears. Tel. 971 54 41 11 

¿Cuándo?  Diumenge, 12 de febrer, a les 19 hores. Entrada Gratuïta.