Mallorca tiene la riqueza de disponer de algunos lugares que mejoran con el paso de los años. Muchas veces olvidados, algunos tienen, además, el plus de haberse modernizado sin excesos, para ponerse al día con la exigencia de calidad y buenos productos que pide la clientela. Uno de estos casos es el Bar Toni Cotxer de Sa Pobla. Se presenta con estética minimalista espacial y sirven cocina mallorquina tradicional.
Los fogones de Cotxer son el preámbulo de un festival de buena cocina tradicional: lomo con setas, sepia con cebolla, ensalada rusa, etc., y los fines de semana y festivos rebozados (sesos, calamares, croquetas).
ENG: One of Mallorca´s charms is that some of the places here just get better over the years. Sometimes these places are forgotten, but have the added bonus of being modernized discreetly, without excess, to be up to date with the quality and product demands of their clients. One of these places is Bar Toni Cotxer in Sa Pobla. Bar Toni Cotxer has a minimalistic aesthetic and they serve traditional Majorcan cooking. Toni Cotxer´s ovens are just the starting point for the amazing traditional food they produce: pork with mushrooms, sepia with onion, Russian salad, etc. And at the weekends and public holidays they offer battered options such as calamari, croquettes, or brains.
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