El restaurante La Vieja de Jonay Hernández se ha convertido en must-try de Palma. Con la instalación de la cocina a la vista, Jonay propone una eliminación de las barreras entre cocina y sala para terminar muchos platos en la mesa, delante de los comensales. También en la barra se puede comer y ver cómo se preparan las especialidades, las cuales presentan una particular interpretación de la cocina canaria. La carta ofrece picoteo -tipo tapas- y otros elaborados platos. Para los mediodías laborables, de martes a viernes, ofrecen un menú por 15,90€. Sugerencias: bocadillo de raya asada, crema de camarón y tartar de tomate; langostinos con salsa de guayaba picante; pulpo asado y sancochado con alubias.
ENG: Jonay Hernández’s restaurant, La Vieja, is definitely on of Palma’s must-tries. With the installation of a kitchen with open views to the clients, Jonay proposes to eliminate the barrier between the kitchen and the dining area, and many of the dishes are finished off at the table, in front of the dinners. You can also sit and eat at the bar, and watch how the specialties, which have a particular interpretation of Gran Canary cuisine, are prepared. The menu offers snacks, similar to tapas, and other more elaborate dishes, and they offer a lunchtime menu, from Tuesday to Friday, for 15,90€. We suggest: baked cod sandwich, shrimp cream with tomato tartar, prawns with spicy guayaba sauce, baked and parboiled octopus with beans…
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