INFOMAG MAGAZINE

Quince | Donde todo fluye con una sofisticación natural

Aquí hay pasión, técnica y muchas ganas de crear platos sabrosos, originales, de una personalidad incontestable. Carta variada, platos intensos y bien equilibrados. Una propuesta gastronómica donde todo armoniza con una sencillez solamente aparente. Parten de ingredientes conocidos y con fórmulas rupturistas, evocan la memoria a través de sabores reconocibles, platos identificables y guiños de aromas, especias, tratamientos y elaboraciones de una cocina global con predominancia europea, asiática y latinoamericana. Algunos ejemplos de su carta son la dorada fresca al estilo tailandés, el Cerdo Ibérico marinado al estilo cubano, acompañado de frijoles negros, plátano frito …etc.

ENG: Quince is passion, technique and enthusiasm to create tasty and original dishes which have character. A varied menu, with intense and well-balanced options. A gastronomic proposal where everything is harmonious but not as simple as it seems. They base their meals on well-known ingredients and use unconventional formulas. They evoke memories with their distinguished flavours, dishes that are recognizable, with hints of aromas, spices, treatments and preparation techniques from world-wide cuisine, mainly from Europe, Asia, and Latin-America. Some examples of what is on offer are: the fresh sea-bream prepared Thai style or the Iberian pork marinated in a Cuban style, served with black beans and fried bananas.

MALLORCA | Verí, 1. Porto Cristo. Tel. 971 821 830

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