Tu taberna de ibéricos favorita se llama”Donde el Paisi”

Comida excelente y casera elaborada con productos de la tierra y con un trato familiar. En “Donde el Paisi” es el lugar perfecto para reponer fuerzas cualquier momento del día. Sus menús viajan desde el producto (cerdo ibérico) a otras latitudes con fluidez. Sus carnes son punto y aparte. Destacaría el Jamón de bellota al corte de cuchillo y el Chuletón de Ávila (1 Kg), fileteado y a la piedra. La cocina del Paisi tiene su secreto en los olores y sabores extremeños y cuenta con raciones y tapas a buen precio.


ENG: Excellent homemade food, welcoming service and natural products. Donde el Paisi restaurant, located in front of “Los Molinos” (the windmills) is the perfect place to stop and recharge your batteries any time of the day. Their menus, with a modern concept, travel fluidly from the product (Iberian pork) to other latitudes. Their meat dishes are out of this world. The blade-cut acorn cured ham and the 1kg T-bone steak from Avila filleted on stone are their specialties. Donde el Paisi’s secret lays in the flavors and aromas from Extremadura and their reasonably priced tapas and rations.

MALLORCA | Indústria, 13. Palma. Tel. 871 11 59 72