Restaurante Astir de Iberostar Grand Portals Nou

La carta respira elegancia y frescura y promete sorprender con más de una veintena de creaciones, resultado de la fusión de los mejores productos de la isla. La carne procedente de la bodega leonesa El Capricho, reconocida como “la mejor carne del mundo” por críticos gastronómicos de todo el mundo y medios como The Wall Street Journal o The Guardian, o las gambas de Sóller son algunas de las delicias que ofrece ASTIR para ir abriendo boca. Todo ello complementado con una amplia y cuidada carta de vinos, que suma una dimensión adicional a todos sus platos.


ENG: The menu is a breath of fresh air and promises lots of surprises with over twenty different creations, resulting from the fusion of the best ingredients the island has to offer. Meat from “El Capricho”, a bodega located in Leon, named “the best meat in the world” by food critics around the world and from publications such as The Wall street Journal or the Guardian; or prawns from Sóller; these are just a few of the delicacies that ASTIR has to offer. The food menu is completed by a wide range of carefully selected wines, which add to the dimension of their dishes.

MALLORCA | Calle Falconer, 19. Portals Nous. Tel

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