Tomeu Lassio restaurant

Un sitio acogedor, estilo antigua casa mallorquina donde las paredes de marés comparten con ilustraciones contemporáneas. Aquí la escapada gastronómica es toda una experiencia. Tomeu y su equipo elaboran cada semana un menú degustación inspirado en el producto local, equilibrado y con unos sabores muy definidos. La carne en su punto justo, cantidad, calidad y precio muy bueno.
Además Tomeu Lassio cuenta con una larga experiencia frente los fogones ya que ha trabajado con Joan Abrines (Celler Can Carrossa), con chef Santi Taura, con chef Joan Marc en Son Brull y desde hace un año ha abierto su propio restaurante en Lloseta.

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chef Tomeu Lassio

ENG: A very welcoming space, in the style of an old Majorcan house where the stone walls share space with contemporary illustrations.
Tomeu Lassio prepares a weekly tasting menu inspired by the local product, balanced, and with well-defined flavors. The meat is cooked just right, and the quantity, quality and prices are all great. The wines, beers and aperitifs are not what you would normally find in a restaurant. Tomeu also has loads of experience in the kitchen. He´s worked with Joan Abrines (Can Carrossa cellar), with Chef Santi Taura, with Chef Joan Marc in Son Brull and for just over a year now he runs his own restaurant. Don’t miss it!


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MALLORCA | Guillem Santandreu, 38. Lloseta. Tel. 971 51 43 80

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