¡No os perdáis esta oportunidad de degustar algo auténtico de las americas! Os recomendamos probar el menú que el chef Felipe Méndez (La Superior. NYC) ha confeccionado para este viernes y sábado en Ponderosa Beach (Casettes des Capellans, 123. Paya de Muro. Mallorca. Tel. 971 18 41 18). El maridaje corre a cuenta de Joan Mut, somelier de 4 Vins, y la bodega elegida es Jose Luis Ferrer. Además un postre especial para la ocasión elaborado por la repostera Marga Vallespir.
A taste of the exotic
Ponderosa beach is a wonderful choice for fine dining experience this weekend. Take a seat on the terrace and tuck into head chef Felipe Méndez’ lovingly created menu and soak up more of the warm, friendly and fun Beach ambience…The extraordinary food are paired with selected José Luis Ferrer’s Mallorcan Wines by Joan Mut (4 Vins-sommelier). Also a special dessert prepared by Marga Vallespir (Ponderosa pastry chef). (Casettes des Capellans, 123. Paya de Muro. Mallorca. Tel. 971 18 41 18).